« NAZAD ·  POČETNA / KOZMETIKA / BALZAMI / BALZAMI POPART NATURAL LINE / BALZAM MED I MLEKO / STRANA 2

MED I MLEKO 

 


MED I VOSAK

Vosak je proizvod mladih pčela koje ga luče iz svojih voštanih žlezda. Za lučenje voska pčelama je potreban med i polenov prah. Zbog toga se boja voska kreće od bele preko žute do žuto-mrke, što zavisi od obojenih materija koje prelaze iz polenovih zrnaca u vosak. Jedno jako pčelinje društvo u toku jedne godine može da proizvede samo 5 do 7 kg voska što ga čini veoma vrednom i dragocenom supstancom. Pčelinji vosak miriše na med biljaka od kojih je sakupljen.

Vosak danas ima veliku primenu u farmaceutskoj industriji pri izradi flastera, masti i melema. Takođe se mnogo koristi i u kozmetici jer povećava moć zadržavanja vode u pomadama i kremama. Tradicionalno se koristi u kremama za negu i kondicioniranje kose. Duboko prodire u strukturu kože i kose, efikasno je štiti i hidrira. Ima protivupalno dejstvo. Karotinoidi i A vitamin podržavaju procese zarastanja i regeneracije tkiva.

POPART Natural Line sadrži prirodni nerafinisan pčelinji vosak koji u sebi čuva sve visokovredne hranljive sastojke.

MLEČNA KREMA

Savremen način života, naročito u urbanoj sredini, najčešće dovodi do prekomernog odmašćivanja i isušivanja kože glave i kose.  Zbog toga je dodatak mlečne kreme u preparatima za pranje i negu kose poželjan i doprinosi njenom boljem i zdravijem izgledu.

Kremasti sastojci sprečavaju iritaciju kože, naročito kao dodaci u šamponima. To blagotvorno dejstvo se pojačava ako se oni nalaze i u balzamima i pakovanjima. To je slučaj sa preparatima POPART Natural Line.

 

NAZIV:POPART BALZAM

             MED I MLEKO 

VELIČINA PAKOVANJA:250 ml
ŠIFRA PROIZVODA: PPBMM250
BAR KOD: 8606002720735

  
 
Kontakt